Elkaar ontmoeten, rondhangen op straat, sporten, op internet surfen en huiswerk of muziek maken. Iedere jongere verdient een kans om zichzelf te ontwikkelen en een plek te krijgen in de samenleving! 

Wat doet het jongerenwerk?

Het jongerenwerk daagt je uit om jezelf en nieuwe dingen te ontdekken! Dit doet het jongerenwerk onder andere door samen met jongeren en vrijwilligers activiteiten te organiseren voor de doelgroep 10 – 23 jaar. Het jongerenwerk organiseert (sport-) activiteiten, jongerenwerk op school, tweens en meidenwerk. Maar ook ondersteunen en begeleiden we jongeren en vrijwilligers die zelf activiteiten willen organiseren vanuit hun wijk of vanuit een jongerencentrum.

De jongerenwerker kan je helpen bij de meeste vragen of problemen. Zit je ergens mee of heb je een vraag, kom dan eens langs of spreek ons aan.

Daarnaast kun je het jongerenwerk op straat tegenkomen wanneer zij de verschillende ontmoetingsplaatsen van jongeren bezoeken in de gemeente Weststellingwerf. 

Voor wie is het jongerenwerk?

Het jongerenwerk is voor jongeren uit de gemeente Weststellingwerf met verschillende achtergronden, muziekstijlen, hobby’s, sporten en andere interesses. Of je nu op straat hangt, op school zit of een jongerencentrum bezoekt. Als individu of als groep.

Iedereen is welkom!